Yellow Agro

Manufacturing

WELKOM en Missie

De initiatiefnemer en ondernemer achter deze website is Willibrordus van der Weide. Via deze website wil ik graag mijn ultieme passie en missie verklaren. Sinds 1993 ben ik aktief betrokken geweest als zelfstandig ondernemer in verschillende landen waaronder vooral Oost Europa. Als ondernemer was ik betrokken bij verschillende projecten, producties en management. Een uitgebreide CV kunt u vinden op LINKEDIN. In maart 2015 besloot ik terug te gaan naar Nederland om de basis van Yellow Agro te leggen. Nederland zie ik als meest geschikte land om een duurzaam concept te ontwikkelingen en uit te voeren. Deze website zal u een korte impressive geven wat Yellow Agro inhoudt en de producten die ik ga produceren vanuit de energie stad Arnhem. Mijn missie is om wereldleider te worden in de duurzame landbouw ene energie vanuit Arnhem, Nederland met de Yellow Agro label en brand.

OUR PRODUCTS


Mijn ambitie is om een nieuwe generatie bio-based producten te produceren vanuit ARNHEM met de namen ; Yellow Fertilizer en Yellow Motor Oil
YELLOW FERTILIZER

De Yellow Fertilizer is een milieu vriendelijke energie bio-based meststof, ontwikkeld voor de klant om elke sort van land- en tuinbouw te voorzien, wereldwijd. In de periode van 2002-2009 was ik reeds betrokken bij de voorloper van Yellow Fertilizer die Condit Fertilizer heette en geproduceerd in Oost Slowakije. De huidige Yellow Fertilizer is een meststof die gebaseerd is op Mjoule/Kg droge stof waarbij alle noodzakelijke nutrienten, elementen en voedingsstoffen aanwezig zijn. Basis stoffen in Yellow Fertilizer zijn ondermeer : hydrolisatie van kaaswei, zeoliet,plantensubtraat, koolzaadkoek en nano deeltjes. Om een duurzame landbouw te verkrijgen is er de noodzaak om de conventionele(ROOD) en biologische landbouw en tuinbouw(GROEN) naar GEEL toe te trekken. Waarom ? omdat ik denk dat de planeet uit eindelijk het beste af is met economie/ecologie gebaseerd op een gezonde verhouding die gebaseerd is op energie verbruik en morele wetgevingen. Zowel ROOD als GROEN geven geen landbouw aan gebaseerd op energie waarden in Mjoule/Kg . Daarbij is Yellow Agro de middenweg om tot oplossingen te komen en ook de uitstoot emissies , foodprint en opbouw landbouwgronden te bewaken met onze label en missie. Yellow Fertilizer zal worden geleverd vanuit Arnhem in 25 en 1000kg zakken. Zie FOLDER “YELLOW AGRO” voor meer info

YELLOW MOTOR OIL

De uitvinder en initiatiefnemer wil een nieuwe derde groep lanceren naast de klassieke Mineraal en Synthetische Motor Olie. Yellow Motor Oil is gebaseerd op de ruwe planten olie van de koolzaad zaden. Door een gepatenteerde process wordt de plantaardige bio based olie geschikt gemaakt als Motor Olie, Hydraulische Olie en als Tweetakt olie. Gebruik kan in landbouwmachines, scooters, industrie en scheepvaart o.m. Meer informative volgt in 2016.

Voor meer informatie. inclusief technische details, klikt u hier voor een PDF bestand

   

PROJECTEN


De stichting Yellow Agro zal betrokken zijn bij international duurzame projecten. Er is in 2016 een aanvang gemaakt met de “feasibility study” voor een Model Boerderij onder de label van Yellow Agro. Deze projecten kunt u ondersteunen.

FINANCIERING


Als u onze missies wilt ondersteunen bent u van harte uitgenodigd. Als stichting Yellow Agro brengen wij ondermeer papieren Obligaties uit met een lage rente om een milieu bewust publiek te trekken. Obligaties zijn vanaf 1000, 10.000 en 100.000 euro. Een andere optie is Schenkingen, waarbij wij ook een schenking papier uitbrengen. U kan ook gewoon storten op onze bankrekeningen met de vermelding gift. Neem bij vragen rustig contact op voor de mogelijkheden.

Contact formulierContact Informatie


Telefoon:+31 6 23360058
Email: info@yellowagro.nl yellowagro@gmail.com
Bezoekadres:
Eusebiusbuitensingel 7-9,
6828 HT, Arnhem
Nederland